Emblema Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE) - versiunea 1

15,00 RON
Fara TVA

Cod: EMB0364

Emblema brodata automat.

Dimensiuni: 8 cm inaltimea

In imagine este prezentata emblema intr-un program electronic de brodat. Produsul final pe care il puteti comanda nu arata asa. Va rugam sa cititi Termenii si conditiile de utilizare. Va multumim pentru intelegere.

  Realizam embleme la cerere...

 

 

 

Conform Ordinului nr. 181/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului internelor si reformei administrative nr. 490/2008 privind insemnele heraldice ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, insemnul heraldic al Unitatii Speciale 30 Jandarmi Protectie Institutionala "Obiective Diplomatice" Bucuresti din cadrul Jandarmeriei Romane se prezinta după cum urmeaza: scut albastru, cu un sevron de aur, incarcat cu cinci stele rosii, insotit in sef de doua grenade aprinse de argint si in varf de un sitar de acelasi metal.
In exerga, intre doua cercuri aurii, pe fond albastru, legenda scrisa cu litere majuscule aurii: * UNITATEA SPECIALA 30 JANDARMI PROTECTIE INSTITUTIONALA "OBIECTIVE DIPLOMATICE" BUCURESTI.
Semnificatia elementelor insumate:
a) sevronul de aur - protectie, conservare, constanta, fermitate;
b) stelele rosii - oamenii;
c) grenadele aprinse - jandarmeria; curaj, valoare, dorinta de a lupta pentru tara;
d) sitar - strainii.

Daca doriti embleme identice sau asemanatoare, va rugam sa ne scrieti in particular pe adresa noastra de email sau pe pagina de Facebook: Broderii traditionale Toate modelele noastre sunt brodate (cusute) pe masini automate, personalizate, realizandu-se la comanda, dupa marimile clientului. Culorile, materialul, formele de brodat pot fi alese de asemenea de catre client. Pretul poate varia, in functie de complexitate, marime, numar de impunsaturi.

EMB0364

Vezi si urmatoarele produse: