Emblema Batalionul 72 Aparare CBRN NEGRU VODA - margine galbena

19,00 RON
Fara TVA

Cod: EMB0022

Emblema brodata automat pentru Batalionul 72 Aparare CBRN NEGRU VODA - Sighisoara.

  Realizam embleme la cerere...

redeem
Beneficiaza de aceasta oferta doar produsele din categoria Embleme. La cumpararea acestui produs vei primi 1 punct de loialitate valabil 1 an . Cosul tau ti-ar aduce 1 punct in valoare de 1,00 RON .


 

 

 

Conform Ordinului M38/2018, ecusonul brodat pentru maneca specific unitatii si avand insemnul heraldic aprobat potrivit prevederilor legale incidente in domeniu are marginea de culoare galben (pentru tinutele de oras), de culoare maro (la tinuta combat - pentru cadrele militare din forțele terestre, structurile de infanterie marină și forțele participante la misiuni internaționale în teatre de operații, respectiv pentru observatorii militari participanți la misiuni O.N.U./O.S.C.E. sau ale altor organisme de securitate regională) sau de culoare negru (la tinuta combat - pentru cadrele militare din forțele aeriene, forțele navale, cu excepția celor din structurile de infanterie marină și pentru cele confirmate în arma marină din structuri care nu intră în compunerea Statului Major al Forțelor Navale).

Daca doriti o emblema identica sau asemanatoare, va rugam sa ne scrieti in particular pe adresa noastra de email sau pe pagina de Facebook: Broderii traditionale Toate modelele noastre sunt brodate (cusute) pe masini automate, personalizate, realizandu-se la comanda, dupa marimile clientului. Culorile, materialul, formele de brodat pot fi alese de asemenea de catre client. Pretul poate varia, in functie de complexitate, marime, numar de impunsaturi.

EMB0022

Vezi si urmatoarele produse: