Puncte de loialitate

Schema de acordare a punctelor de loialitate

Schema de acordare a punctelor de loialitate este una dintre cele mai generoase din mediul online. Poti acumula puncte ori de cate ori faci cumparaturi si le folosesti la achizitiile viitoare. Primesti 1 punct pentru fiecare 10 RON cheltuiti. La urmatoarea cumparatura poti sa platesti factura partial sau integral cu punctele acumulate. Decizia va fi doar a ta.

Ce conditii trebuie indeplinite ca sa primesti puncte cadou?

Pentru a primi puncte cadou trebuie sa comanzi, iar comanda sa fie Livrata. Doar clientii inregistrati pot comanda pe site. Te rugam sa-ti faci un cont. Produsele care beneficiaza deja de o oferta/reducere nu aduc puncte de loialitate.

Ce produse beneficiaza de aceasta oferta?

Doar produsele din categoria Embleme beneficiaza de aceasta oferta, mai putin cele care beneficiaza deja de o reducere.

Cand primesc punctele?

Punctele se acorda de catre administratorul site-ului, cand aceasta primeste statusul de comanda complet finalizata (livrata). Puteti consulta oricand doriti numarul de puncte disponibile prin logarea in cont.

Care este valabilitatea punctelor?

Punctele expira in 1 an, incepand cu data alocarii acestora.

Unde vad cate puncte are un produs?

Pe pagina fiecarui produs.

Punctele de loialitate sunt transmisibile?

Bineinteles ca nu. Punctele de loialitate pot fi folosite doar din contul celui care le-a castigat.

Cum folosesc punctele de loialitate castigate?

Intra in contul tau si vezi daca ai puncte de loialitate disponibile. Daca da, le poti transforma in cupoane de reducere dand click pe Transforma punctele mele intr-un cupon de xx RON. Dupa confirmarea acestei actiuni, iti va aparea ca valabil un cupon de reducere cu un anumit cod. Acel cod este unic si generat doar pentru tine. Acest cod il vei folosi la urmatoarea comanda, dar doar dupa validarea lui de catre un administrator. Dupa ce ai adaugat produse in cos si deschizi cosul, vei fi intrebat daca Ai un cod promotional? Dand click pe acel link, poti adauga codul promotional. Atentie! Foloseste codul doar dupa ce esti sigur ca vei face o comanda, altfel codul nu va mai fi valabil. Pentru a beneficia de o reducere prin puncte de loialitate, comanda noua pe care o faci trebuie sa fie mai mare de 100 lei.

Pot transforma punctele in bani sau in cryptomonede?

Raspunsul este NU.